+359 888 789 269

За нас


В dream on, нашата страст е  да усъвършенстваме средата за сън. Създавайки нашите продукти ние използваме материали и технолoгии на водещите световни компании в бранша като Eurofoam,YKK и др.


Вдъхновени от желанието да повишим хигиената на съня за по здравословна среда ние създадохме нашата колекция протектори, използвайки най-новите иновации в текстила.


Технологията EASY FRESH(R), която използваме позволява лесна поддръжка в домашни условия на текстилните части на изделията.


Колекцията ни от мемори възглавници е изключително разнообразна на форми за да можем да предложим решение и на най-взискателните си клиенти. Калъфите са изработени от високо качествен жакард с внимание към всеки детайл.


Циповете които използваме за нашите продукти са само YKK. Долната част на нашите матраци и топери изцяло е от 3D материя за да сме сигурни, че имаме най-добро движение на въздуха в ядрата. 


Ние изграждаме всички продукти Dreamon с гордост и грижа. Сънят с dreamon продуктите е гарантирано по-качествен и витализиращ.